Bitirme Projesi Fuarı

Tarih:  Date

Endüstri Mühendisliği Bölümü tarafından 8 Haziran 2017 tarihinde düzenlenen poster fuarında, mezuniyet aşamasındaki 16 öğrencimiz IE491ve IE492 ders serisinde geçtiğimiz akademik yıl boyunca yürüttükleri  bitirme projelerini sundular. Öğrenciler beş grup halinde, Hacettepe Üniversitesi Hastanesi, FNSS ve UNO ile aşağıda listelenen proje çalışmalarını  yürüttü.
Hacettepe Üniversitesi Hastanesi:
"Cerrahi Ameliyatların Sezgisel Yöntemler ve Kesikli Olay Benzetimi ile Çizelgelenmesi"
“Pediatri Acil Bölümünde Hasta Akışını Geliştirmek için Benzetim Modeli “
 FNSS:
“Saha Verimliliği için Karar Değerlendirmesinde Benzetim Yaklaşımı Kullanılması “
"Kimyasal Depo için Envanter Sistemi Geliştirilmesi"
UNO:
"H3 Hamburger Ekmeği Üretim Hattının Optimizasyonu ve Envanter Politikalarının Belirlenmesi"
Fuara katılan tüm ziyaretçilerin oylarıyla belirlenen en iyi poster sunumu ödülünü, Hacettepe Üniversitesi Hastanesi'nde yürütülen  “Cerrahi Ameliyatların Sezgisel Yöntemler ve Kesikli Olay Benzetimi ile Çizelgelenmesi”  başlıklı projeyi hazırlayan grup kazandı. Sunumların ardından Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Murat Tarımcılar,  Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. H. Belgin Ayvaşık ve Mühendislik Fakültesi Dekanımız Sayın  Prof. Dr. Güney Özcebe’nin de katılımıyla bir kutlama gerçekleştirildi.