İkinci sınıf öğrencimiz Şeyda İrem Hoşver Almanya’nın Aschaffenburg şehrinde International Project Week etkinliğine katıldı.

İkinci sınıf öğrencimiz Şeyda İrem Hoşver, 3-8 Mayıs 2015 tarihleri arasında Almanya’da, bölümümüzün anlaşmalı okullarından Aschaffenburg University of Applied Sciences’ta düzenlenen International Project Week etkinliğine katıldı. İrem, TEDÜ 1.sınıf öğrencilerinden Miray Özkan ile birlikte katıldığı bu etkinlikte “Managing Across Cultures” konulu proje üzerine çalışan ekibe dahil oldu. İrem, proje ekibinde bulunan Alman, Rus, Fransız, Meksikalı, Portekizli ve Amerikalı öğrencilerle çalışarak farklı kültürlerden insanlarla çalışma deneyimi kazandı. Projenin son günü çalışmalarıyla ilgili sunuş da yaparak faaliyeti başarıyla tamamladı. İrem etkinlik kapsamında Continental AG Otomotive İmalat fabrikasına yapılan geziye de katıldı.