Dördüncü Sınıf Öğrencilerimizin Başarısı

Tarih:  Date

Dokuz dörüdüncü sınıf öğrencimiz Doğuş Holding tarafından düzenlenen “Bugün Günlerden Yarın” adlı yarışmaya katıldı. Yarışmaya katılan iki TEDÜ grubu şöyleydi; Grup A:  Aydın Yılmaz, Elif Can Gönenç,  Şebnem Arslan, Şerife Gizem Bacı; Grup B: Ferda Güven, Melissa Müslim, Melodi Cebesoy, Mertcan Yılmaz ve Uğur Barkın Karagür. Capsim isimli internet sitesi üzerinden altı tur boyunca sanal şirketlerin yönetimi hakkında verdikleri kararlar üzerine her iki grup da finale kalmaya hak kazandı. Finali 29 ve 30 Mayıs tarihlerinde İstanbul Grand Hyatt Otel’de yapılan yarışmada Grup B kendi sektöründe ikinci seçildi. Finalin ardından, gruplar kurdukları sanal şirketler hakkında sunumlar yaptı ve takım dinamikleri anketi düzenlendi. İki gruptan da bazı öğrencilerimiz yarışmanın büyük ödülü olan Doğuş Holding’de uzun dönem staj yapmaya hak kazandı.